ЦСКА е изпратил крилото Енрике Рафаел на пореден курс в Сърбия, където се подлага на специално възстановяване заради проблема си в коляното. Той е аут от юни насам, като първоначално се очакваше да отсъства само месец, но вече проблемът го тормози четири пъти по-дълго. 

Преди известно време крилото бе в родината си Бразилия, също на процедури, след като мина през терапия и в България. Докато все още беше треньор Люпко Петрович заяви, че Енрике почти сигурно ще отсъства от терените до края на годината.

Спортният директор на "червените" Кристиано Джарета коментира накратко пред "Тема Спорт" ситуацията с Енрике, като от думите му не стана ясно кога южноамериканецът може да бъде използван отново на терена. И това се оказва голяма липса за отбора. 

"Неговата контузия е голям проблем за нас. Той е един от двамата най-добри флангови нападатели в първенството. Все още не сме могли да го използваме през сезона, което е много тъжно. Честно казано, нямам идея кога ще е на линия, защото травмата му е доста специфична. Надяваме се да се върне възможно най-скоро", каза Джарета.