ЦСКА трепери за двама от основните си футболисти след победата над Ботев Пловдив, пише "Мач Телеграф". Контузии по време на мача получиха универсалният халф Марселино Кареасо и защитникът Браян Кордоба.

Вторият пострада още преди почивката. Защитникът върна топката по земя към вратаря Густаво Бусато в добавеното време на първото полувреме, след което се свлече на терена и привика лекарския щаб на "червените" за помощ. Кордоба трябваше да напусне принудително, а Ел Маестро реши да пусне Мено Кох на негово място. Санитарите трябваше да изнесат на носилка играча на ЦСКА, но при повдигането го събориха на терена. Те все пак успяха да си свършат работата, макар и след този инцидент.

Контузиите на двамата са тежък удар по "червените", които имат две тежки дербита следващите дни. Кареасо и Кордоба по всичко личи, че ще пропуснат срещите с Локомотив София в четвъртък и гостуването на Локомотив Пловдив следващия понеделник.

"Всичко е физика. Надявам се за възможно най-скоро и най-добро възстановяване. Притеснен съм за Марселино и Кордоба. Тези смени нарушиха нашия ритъм, но играчите, които влязоха, се справиха добре", заяви Ел Маестро по повод предстоящите сблъсъци.