Спортно-техническото ръководство на ЦСКА е обсъждало доста интересно име за спешен трансфер с договор до края на сезона. Става дума за Иван Бандаловски, твърди „Мач Телеграф”. Той в момента е свободен агент.

Бандата, макар и юноша на Левски, е голям фен на „червените”. Той е близък с тартора на агитката на Иван Велчев-Кюстендилеца.

35-годишният Бандаловски няма клуб, след като през зимата напусна Царско село. Ясно е, че той няма как да бъде основен вариант за защитата на ЦСКА, но има няколко безспорни плюса в негова полза. Първият е, че Стойчо Младенов вече е работил с него. Вторият е, че феновете харесват Бандата и биха му дали шанс да носи отново червения екип – нещо, което прави от 2010 до 2013 година. И третият е, че той може да играе като централен защитник и десен бек, което го прави много ценен особено в този момент.

ЦСКА има нужда от спешно подсилване в защита, а до края на трансферния прозорец остават едва 5 дни. В паузата на първенството отборът се раздели с двама защитници – Карол Метс отиде в Цюрих, а Пламен Гълъбов – в Макаби Нетаня.

В момента шансът Бандаловски да облече отново червения екип не е много голям, но името му е обсъждано. Това означава, че в следващите дни може да има новини по тази тема