ЦСКА обяви, че е получил 370 000 лева от кампанията на феновете за подпомагане изплащането дълговете на клуба към различни футболисти и мениджъри. Заедно с това, "червените" обявиха и, че започват нова инициатива за първото пролетно домакинство, което е срещу Ботев Враца. Срещата ще се играе пред празни трибуни, тъй като тимът изтърпява наказание.

Публиката на ЦСКА винаги е била 12-ият играч на отбора и това е далеч от всякакви клишета. Верността на привържениците на 31-кратния шампион на България надхвърля граници и континенти - неслучайно вече почти няма държава, от която някой българин да не е дарил по сметката на клуба, която бе открита именно по предложение на феновете.

Всеки от нас познава чувството, когато е бил възпрепятстван да подкрепи любимците си на живо на стадион "Българска армия". А е искал да е там, да помогне на отбора с цялата си душа.

През годините пред врящия "червен" котел на колене са падали европейски шампиони! Врящ котел, в какъвто червено-белите шалчета и верните фенове са превръщали нашия стадион.

Нека отново напълним "Армията" - този път виртуално, от всяка точка на света!

Ето и цените на билетите за мача с Ботев (Враца), който ще се играе пред празни трибуни:

Сектор "А" - 12 лв.
Сектор "В" - 8 лв.
Сектор "Г" - 6 лв.
ВИП - 130 лв.

Всички приходи от кампанията ще бъдат преведени по дарителската сметка на клуба. Само за една седмица повече от 5000 души от цял свят изпратиха близо 370 000 лв. Отново благодарим на всеки един от вас, който се включи в кампанията. Думите не могат да опишат цялата наша признателност.

Всеки малък жест е важен, всяко дарение - независимо от размера на сумата, помага. А когато сме заедно, когато си помагаме, ставаме непобедими.

Да напълним "Армията". Докрай!”, пишат “червените” на своя сайт.