Никой от ръководството на ЦСКА не се е свързвал със Стамен Белчев и Николай Киров, които бяха спрягани за вакантния треньорски пост на "Армията", показа проверка на "Тема спорт". Двамата направиха кратки изказвания дали са получили предложение от клуба, след като Люпко Петрович напусна.

Белчев беше канен да се завърне през лятото, но отказа. Той не искаше да работи в тандем със сръбския ветеран. Белчев остана в Арда, а напоследък показва все подобри резултати и реално няма никаква причина и желание да напуска. "Никой от ЦСКА не ме е търсил", категоричен бе Стамен. 

Николай Киров пък е без работа, след като през лятото изненадващо беше освободен от Ботев. Той постигна доста добри резултати начело на "канарчетата", включително спечели Купата на България, а отборът играеше привлекателно. Киров отказа коментар пред "Тема спорт", но пък коментира казуса пред другия спортен ежедневник "Меридиан Мач".

"Не коментирам, а тренирам. Всеки ден поддържам тонус с някои от бившите ми съотборници и най-вече помощника ми в Ботев Иван Кочев. Може да ни видите всяка сутрин на Гребната база", лаконичен пък бе Белия пред вестника.

Още преди няколко месеца Киров е бил обсъждан за треньорския пост в ЦСКА. През пролетта той нанесе два съкрушителни удара на "червените", като ги отстрани на полуфинал за купата, а ги би и с 2:0 за първенство. След шампионатното поражение Любо Пенев напусна.