Отборът на ЦСКА не е приключил с лятната селекция. До този момент на стадион „Българска армия“ акостираха петима футболисти - Станислав Шопов, Лазар Туфегджич, Брадли де Нойер, Дюкенс Назон и последният новодошъл - Джонатан Линдсет. Единствено родният младежки национал дойде като свободен агент, като за останалите бяха пратени трансферни суми.

Сега обаче се очаква „червените“ да привлекат още трима играчи, с което привлечените футболисти ще станат 8. Толкова състезатели пристигнаха в тима и преди година.

100 снимки

В ЦСКА са в напреднали преговори с играчи на постовете централен защитник, крило и нападател. Старши треньорът Саша Илич на доста пъти вече каза, че има нужда от подсилване на състава. След раздялата с Яник Вилдсхут и Йоан Бай и неубедителните изяви на Маурисио Гарсес и Браян Морено той бе принуден да преквалифицира Туфегджич и Шопов във флангови футболисти.

В защита обаче все още не може да бъде намерен партньор на Матей, а в атака и Калоян Кръстев, и новото попълнение Дюкенс Назон така и не оправдават с изявите си. И за трите позиции Илич ще получи нови състезатели. Все още не е ясно дали на „Армията“ ще парафират официално договор с нападателя Дауда Бамба, който кара тестов период заради съмнения за контузия. Към момента е по-вероятно той да подпише, но дори и това да не се случи, „червените“ са готови с друг вариант.

15 снимки

До края на трансферния прозорец пък се очаква в ЦСКА да се разделят с поне двама футболисти. Засега не е ясно дали те ще бъдат преотстъпени в друг отбор от елита или Втора лига, или ще заиграят за дубъла под ръководството на Стамен Белчев.