Столичният ЦСКА официално обяви, че новият администратор на клуба е бившият футболист Стойко Сакалиев. Той се присъединява към щаба на треньора Любослав Пенев моментално при "червените".

Ето какво написаха от ЦСКА в сайта си:

Стойко Сакалиев

източник: cska.bg

Армейци,

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев е новият администратор на отбора.

Той се присъединява към щаба на старши треньора Любослав Пенев и ще направи своя дебют още утре в мача за Суперкупата на България срещу състава на Лудогорец.

Клубът изказва благодарност на Димитър Вутов и неговата съпруга Кристина за всеотдайната им работа през последните години, пожелавайки им успехи в новите предизвикателства.

Сакалиев е добре познато име за армейската общност. Той има 47 мача и 23 гола в периода 2004 - 2007 година с червения екип. Нападателят става шампион на България с тима ни през 2005, въпреки че участва само в есенните мачове на отбора поради разногласия между Нефтохимик и ЦСКА относно състезателните му права. Част е от големия отбор на ЦСКА, който през 2005-а побеждава Ливърпул на "Анфийлд" и елиминира Байер (Леверкузен) и за първи път в клубната история се класира в груповата фаза на евротурнирите.

Пожелаваме му здраве, късмет и още много успехи успехи с ЦСКА!

НА ДОБЪР ЧАС!