Отборът на ЦСКА излиза срещу Базел във втората си контрола от подготвителния лагер в Австрия. Двубоят стартира в 14:00 часа и ще бъде излъчван пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg също ще проследим всичко по-интересно от срещата.

ЦСКА започна успешно проверките по време на лагера си, след като "червените" победиха Ботошани с 1:0 в първия си мач. Автогол донесе успеха на тима. Сега задачата на тима е далеч по-сложна, тъй като среща швейцарския гранд Базел. 

Двата тима се срещнаха през изминалия сезон в квалификациите за влизане в Лига на конференциите, като ЦСКА спечели първата среща в София с 1:0, но при реванша допусна загуба с 0:2 и така Базел продължи напред в турнира. Швейцарският отбор дори стигна до полуфиналите на Лига на конференциите.

За "червените" със сигурност няма да са на линия Лазар Туфегджич, който трябваше да се присъедини към тима, но контузията му не го позволява. Ще липсва и Дюкенс Назон, който продължава да играе с Хаити на "Голд Къп". Това е сериозен проблем за Саша Илич, тъй като друг нападател Бисмарк Чарлс се контузи преди двубоя с Ботошани, в който трябваше да започне като титуляр.