Вторият български представител във втория кръг на квалификациите за Лига Европа - ЦСКА, излиза срещу беларуския хегемон БАТЕ Борисов, знаейки, че победа отваря много врати. 

Срещата на стадион "Българска армия" е с начален час 20:00, а ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от важния мач минута по минута. 

Идващите дни за състава на Стамен Белчев може да се окажат решаващи за позитивния развой на кампанията за тима. Победа в двубоя с БАТЕ би гарантирала на "червените" срещу с непретенциозния отбор на Торшавн от Фарьорските острови, като тази среща отново би била домакинска за българския представител. 

През уикенда, освен всичко останало, столичният гранд ще има дерби срещу Лудогорец в среща от 6-тия кръг на efbet Лига, което отново ще е под формата на домакински мач за тима. 

Голям позитив за отбора на Белчев е фактът, че две от големите звезди на БАТЕ Борисов - Игор Стасевич и Станислав Драгун, ще отсъстват за срещата в София. Причина за това е, че и двамата играчи са дали позитивни тестове за коронавирус. Предстои да разберем дали "червените" ще се възползват от създалата се голяма възможност.