ЦСКА приема Арда в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 17:45 часа на „Армията”. Срещата може да гледате по DIEMA SPORT, а в сайта Gong.bg ще проследим на живо всичко най-интересно.

Преди няколко седмици „червените” отстраниха днешния си съперник за Купата на България след победа с 2:0.

Кърджалийци  имат нов треньор – четвърти през този сезон. Първо Николай Киров пое ЦСКА 1948. Като негов заместик бе назначен Димитър Димитров, който се задържа на поста часове и бе заменен от Георги Чиликов. Той от своя страна беше уволнен след две поредни победи и на негово място дойде Славко Матич. Сърбинът е бивш футболист на ЦСКА и Славия.

Арда влиза в мача от 7-о място със 17 точки. „Червените” заемат второ място с 26 точки. На тима му предстои тежка визита в Норвегия на Бодьо/Глимт в средата на следващата седмица в мач от Лигата на конференциите. Срещата обаче е протоколна за селекцията на Стойчо Младенов.

ЦСКА днес ще бъде без Ахмед Ахмедов, който бе опериран в Испания. В същото време стана ясно, че Мено Кох е близо до завръщане в игра. Яник Вилсдхут ще се опита да спре негативната си серия – 22 официална мача без гол за „червените”.

Арда ще бъде без наказания национал Алекс Петков.