ЦСКА и Берое приковават вниманието на 24-ия кръг на efbet Лига. Днес от 17:30 часа на стадион „Българска Армия“ двата тима ще изиграят най-интригуващия двубой. „Червените“ се класираха на полуфиналите за Купата на България с наглед труден успех над Ботев Враца, а сега възпитаниците на Милош Крушчич ще искат да се реваншират пред своите фенове за загубата в предишни кръг срещу Царско село.


Гледайте двубоя на живо по DIEMA SPORT или на DIEMA XTRA, а всичко най-интересно може да проследите на GONG.BG.


От своя страна Берое ще иска да затвърди добрата си форма след трите поредни победи през пролетта. „Заралии“ спечелиха последователно над Етър (2:0), Витоша Бистрица (2:1) и Локомотив Пловдив (2:0). Сега възпитаниците на Димитър Димитров ще искат отново да се завърнат в Топ 6, след като вчера Черно море ги измести от тази позиция след успеха над Царско село с 1:0.

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич има сериозни кадрови проблеми по състава си, но вчера сръбският специалист заяви, че вярва на всичките си футболисти. Днес той няма да може да разчита на наказания капитан Петър Занев, а Рубен Пинто, Раул Албентоса и Тиаго Родригес са твърдо аут за мача с Берое. До последно под въпрос ще бъде и Едвин Джеси, който е бил с болки след двубоя срещу Ботев Враца. Милош Крушчич призна вчера, че нападателя Али Соу има психологически проблеми и дилемата пред него ще бъде дали да заложи на него или на превърналият се в герой срещу Ботев Враца Ахмед Ахмедов.

В същото време Димитър Димитров няма да може да разчита на Карлос Охене, Зоран Йосипович и Александър Василев. Александър Цветков получи контузия след последния двубой срещу Локомотив Пловдив и също отпада за срещата.

В първия двубой между двата отбора Берое се наложи с 2:1 в Стара Загора с попадения на Ибрахима Конте и Рубен Бригидо, а Али Соу върна едно за ЦСКА. Сега