ЦСКА се изправя срещу Берое в четвъртата си контрола по време на лятната си подготовка. Проверката в Банско стартира в 17:30 часа и ще на сайта Gong.bg ще я проследим на живо.

До този момент „червените“ нямат загуба при новия си наставник Томислав Стипич, като бяха победени Беласица Петрич и Крумовград с по 2:0, а преди няколко дни столичани надделяха с 2:1 и над румънския Политехника Яш.

За днешната проверка аут от състава ще бъде вътрешният полузащитник Марселино Кареасо. Колумбиецът пропусна и съботната контрола срещу румънците заради болки в крака. Те не му позволиха за се включи и във вчерашното възстановително занимание на тима. Все още не е ясно кога халфът ще се завърне към нормалния тренировъчен процес. Иначе, „червените“ нямат други футболисти със здравословни проблеми.

През уикенда пък медиите писаха, че десният краен защитник на ЦСКА Иван Турицов се е разбрал да остане в отбора и ще подпише нов договор. Както е известно, родният национал имаш контракт до вчера и не се дърпаше да го преподпише, като и затова не пътува с отбора за лагера в Банско. Очаква се още днес бранителят да се присъедини към подготовката на „червените“.

До края на лагера си ЦСКА ще се изправи още срещу Макаби Петах Тиква (Израел, 05.07) и Раднички Ниш (Сърбия, 05.07) в последния ден преди прибирането в София. Последният спаринг на ЦСКА за лятото ще е на 13 или 14 юли на Националния стадион „Васил Левски“ и ще играе ролята на официално представяне за новия сезон.