ЦСКА стартира своята зимна подготовка. Покрай отбора има някои интересни новини. Те са свързани със завръщането на Ивайло Петров като треньор на вратарите. Освен това към тренировъчния процес на първия състав се включиха юношите Мартин Смоленски, Александър Бучков, Радослав Живков и Илия Шаламанов.

"Армейци,

днес ЦСКА започна зимната си подготовка. От сутринта футболистите преминаваха поетапно медицински прегледи, след което точно в 15:00 часа старши треньорът Бруно Акрапович изведе момчетата си за първа тренировка през новата 2021 година. Всички са здрави и настроението в състава е отлично. В щаба се завръща треньорът на вратарите Ивайло Петров. Подготовка с мъжете започнаха и юношите на клуба Мартин Смоленски, Александър Бучков, Радослав Живков и вратарят Илия Шаламанов.

Утре отборът ще отпътува с клубния си автобус за Истанбул, а оттам ще лети за турския курорт Алания, където ще премине първия етап от предсезонната подготовка на тима, който ще продължи до 18 януари (понеделник), когато армейците се прибират в България. Планирано е да се изиграят три контролни срещи в южната ни съседка.

Все още се уточняват детайли относно провеждането на втория етап от подготовката, като не е изключен вариант тя да премине на българска земя", написаха от клуба на официалната си страница.