Вратарят на ЦСКА 1948 Димитър Тодоров и полузащитникът Ивайло Климентов продължиха договорите си с клуба до лятото на 2023 г.

Двамата състезатели имаха контракти до лятото на 2021 година, като поставиха подписите си в клубния офис под нови договори за по още две години, съобщиха от клуба.

25-годишният Димитър Тодоров е при столичани от началото на 2020 г. след трансфер от Поморие. Въпреки сериозната конкуренция, която има на вратарския пост в лицето на Даниел Наумов, дотук Тодоров остави отлични впечатления с изявите си под рамката.

Lap.bg
24 снимки

През този сезон той записа участие в няколко контролни срещи, както и цял двубой и суха мрежа при победата с 6:0 над Дреновец в 1/16-финала за Купата на България.

Ивайло Климентов от своя страна, който през февруари ще навърши 23 години, подписа с тима през лятото на 2019 г. Оттогава с борбената си игра и качествата си юношата на испанския Валенсия се превърна в един от любимците на феновете на "червените".

През изминалата шампионска кампания във Втора лига той записа 18 мача за тима и вкара 3 гола. През този сезон халфът има изиграни 6 официални срещи в efbet Лига, в които 3 пъти започна като титуляр.