Тимът на ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за мача от първия кръг срещу ЦСКА на 7-ми август. Това е начинът привържениците на клуба да изразят подкрепата си за двубоя, който за жалост ще се играе без публика. Един от запалянковците ще спечели и награда. 

“ЦСКА започва продажба на дарителски билети за мача от първия кръг на efbet Лига срещу ЦСКА, който ще се състои на 7-ми август от 20:00 ч. на Националния стадион. Дарителските билети за мача ще са в три категории - от 15 лева, от 20 лева и от 100 лева. Те могат да се закупят от мрежата на Eventim и онлайн в сайта”, съобщава новакът в родния футболен елит.

Както е известно, заради противоепидемичните мерки в страната, на трибуните няма да бъде допускана публика.

“С покупката на дарителски билет вие на този етап не си осигурявате място на стадиона, но със сигурност помагате с изключително важно дарение на ЦСКА в борбата. Това е виртуален пропуск, с който можете да демонстрирате силната си подкрепа към отбора в това първо голямо предизвикателство от дългия сезон в efbet Лига.

"Важно е да отбележим, че един от вас ще получи и специална награда след покупката си на дарителски билет. Кодовете от билетите ще бъдат записвани и впоследствие ще участват в томбола, в която голямата награда ще бъде флагът на ЦСКА 1948 от тази паметна среща на Националния стадион”, се казва още на сайта на ЦСКА 1948.