ЦСКА 1948 посреща Арда в първия мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Витоша" в Бистрица започва в 12:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от него. Рефер на сблъсъка е избраният за съдия на 2022 година Станислав Тодоров.
 
Срещата се очаква с голям интерес, тъй като и двата отбора не крият амбициите за класиране в евротурнирите. Засега "червените" имат предимство в точките, но гостите от Кърджали показват чудесна форма след подновяването на първенството, записвайки две победи и две "чисти" мрежи. 
 
Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, се надява загубата във Враца да има отрезвяващ ефект. Поражението бе първо за отбора от началото на Септември и сложи край на серията от 11 мача.
 
"Не е приятно да загубиш, но от друга страна съм доволен, че това стана, за да се приземим - да разберем че трябва да се трудим през всичките 90 минути. Не можахме да вкараме гол във Враца, макар че в голяма част от мача играхме добре. Надявам се, че сега ще бъдем по-концентрирни, защото имаме достатъчно класа в предни позиции, за да решаваме мачовете. Съперникът е воден от добър треньор, който разполага с много добри играчи", заяви Янчев.
 
Домакините ще са без трайно контузените Алекс Колев, Стив Фуртадо и Карлос Охене, а Пламен Крачунов и Атанас Зехиров са липсващите в тима на Арда. В състава на гостите обаче се завръща Иван Коконов, който бе болен и пропусна предишния мач.