COVID-19 отново застана на пътя на Славиша Стоянович, а за капак отново ще обърка сметките му. Както е известно, той завари група от 7 души при завръщането си на „Герена“, след като вълна от пандемията отнесе останалите. Сега болестта, която отне хиляди животи, ще промени намеренията му за лагер, който да се проведе в паузата заради националните отбори.

Треньорът настоявал за такъв, за да може футболистите да бъдат по-съсредоточени в работата си. На този етап обаче „сините“ ще тренират на „Герена“. Причината за това са мерките, които бяха въведени и в хотелите. Стоянович няма право да ползва конферентните зали за разбори, а освен това играчите ще трябва да се хранят в стаите си, което не е препоръчително за сплотяването на колектива, пише „Мач Телеграф“.

44 снимки

Така на този етап е възможен кратък лагер, ако се стигне до отваряне след 31 март. Той ще се проведе в Правец.

Иначе вече на „Герена“ анонсираха, че ще имат контроли с Локомотив София в неделя и след това със Сливнишки герой на 3 април. Възможно е тази среща да се играе извън София, ако все пак плановете на Стоянович се осъществят.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.