Големият герой за ЦСКА 1948 в полуфинала за Sesame Купа на България срещу Локомотив София - Ивайло Чочев, сподели, че сигурно малко хора са слагали тимът да е в челото на класирането и да играе финал за Купата.

„Искам първо да поздравя момчета за характера, който показахме, защото след 2:0 в полуфинала за Купата е трудно да се върнеш. Не влезнахме добре в мача. Радващото е, че успяхме да избегнем дузпите и да се класираме на финал. Не е прибързано моето завръщане, защото в предишния мач влязох за 25-30 минути, както говорихме с докторите. Щеше да е по-добре да играем 90 минути само, но така се наложи, че трябваше да играем 120 минути и се радвам, че отиваме на финал“.

Startphoto.bg
58 снимки

„Сезонът можем да кажем, че е доста добър до тук.  Може би много хора са ни слагали в тройката и да играем финал. Сезонът накрая може да е още по-добър, ако спечелим Купата. Ще имаме тежък финал, без значение срещу кой отбор се изправяме. Ще дадем всичко от нас, ще спазим тактическите указания на треньорите, защото знам, че те ще се подготвят много добре за мача и да се надяваме, че в крайна сметка ще излезем победители“.

„Аз винаги съм казвал, че моята работа не е да вкарвам голове. Радващо е, когато успявам, аз предпочитам отборът да победи, а ако успея да вкарам това ми дава допълнително самочувствие. Когато успея да вкарам, разбира се, че съм щастлив. Да се надяваме, че ще успея да вкарам и в неделя“, заяви Чочев.