Отборът на Локомотив Пловдив приема Черно море в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 18,45 часа на стадион „Локомотив” в парка Лаута. Двубоя може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим срещата минута по минута.

Главен рефер на двубоя в парка „Лаута” е Георги Димитров.

Домакините влизат в двубоя в приповдигнато самочувствие, след като успяха да продължат във втория кръг на Лига Европа. През седмицата тимът на Бруно Акрапович победи с минималното 1:0 черногорския Искра и се класира напред във втория по сила турнир в Европа.

В същото време тимът на Черно море все още „ближе рани” след тежкото поражение от шампиона Лудогорец в миналия кръг. Възпитаниците на Илиан Илиев претърпяха истинско крушение на „Тича” губейки с 1:4.

Във временното класиране Локомотив заема шестото място с шест точки от три мача, докато „моряците” са осми с четири пункта.

През седмицата Черно море осъществи изходящ трансфер, продавайки Патрик Андраде в тима на азербайджанския шампион Карабах. В касата на варненци ще влязат 150 000 евро.