Юношата на ЦСКА - Мартин Смоленски, ще облече екипа на Черно море, след като договорът на офанзивния футболист с „червените“ изтича и той не е получил предложение за удължаване от ръководството, което го прави свободен агент.

Младокът, който през изминалата кампания бе преотстъпен в Пирин Благоевград, е впечатлил наставника на „моряците“ Илиан Илиев и той има желание да го вземе при себе си. Варненци обаче ще трябва да заплатят на ЦСКА сумата от около 35 хиляди лева, която е такса солидарност и се дължи за всеки играч под 23-годишна възраст.

start-photo.bg
81 снимки

Смоленски направи официален дебют за ЦСКА преди малко повече от 4 години под ръководството на Любослав Пенев. Това се случи по време на гостуването на Етър, спечелено с 3:1 на стадион „Ивайло“.

В същото време стана ясно, че старши треньорът на столичани - Саша Илич, е настоял подготовка с отбора да започнат младите Александър Бучков, Симеон Александров и Марк-Емилио Папазов, които също бяха преотстъпени през пролетта, съответно на Литекс, Септември София и Хебър Пазарджик.