Вратарят на ЦСКА – Густаво Бусато, който днес изведе отбора с капитанската лента, заяви, че Локомотив Пловдив е заслужил победата си днес с 2:1, тъй като са били по-добрия отбор. Бразилецът обаче намекна, че ще напусне „червените“ в края на сезона, след като договорът му изтича това лято.

„Направихме един мач, който не очаквахме. Локомотив имаха повече шансове, стояха по-добре на терена и си спечелиха мача“, започна Бусато.

„Няма по-добра мотивация от това да играеш в дерби. Най-добрият начин да покажем лицето на ЦСКА е в дербито“.

startphoto.bg
72 снимки

„Всички сме единни. Когато един губи, губи целият отбор. Когато печелим, печели целият отбор. Целта сега е да спечелим дербито и да изтрием това, което направихме в този мач“.

„За нещастие, направихме такъв мач, който не очаквахме и футболът те наказва. Трябва да направим анализ на грешките и да не ги допускаме на дербито. Дербито е различен мач. Трябва да се фокусираме върху нашите неща, да ги правим по-добре. Това е футболът. Имам много силна вяра, но Господ е справедлив. Локомотив игра по-добре и си заслужиха резултати“.

„Имам още два месеца и ще давам всичко от себе си. Дали ще подпиша нов договор? Това е въпрос към президента на клуба. Аз съм благодарен на ЦСКА, получавал съм всичко най-добро в този клуб. Моето семейство обича България, но бъдещето ми зависи от президента на клуба“, заяви Бусато.