Новият старши-треньор на Ботев Пловдив Бруно Балтазар сподели как се чувства в новия си отбор и се обърна специално към феновете на "канарчетата".

"Горд съм да бъда тук. Това, което ми показа ръководството е наистина впечатляващо с цялата инфраструктура и фен базата на клуба. За мен бе важно да се върна в Европа, след края на престоя ми в САЩ и се радвам да бъда тук. Знам, че ситуацията в Ботев не е добра, със сигурност, ще трябва да поработим много неща. Феновете не заслужават това, но ние започваме да работим от днес, за да подобрим ситуацията в клуба", започна Бруно Балтазар.

"Искам да се обърна към феновете, защото знам, че са разочаровани от представянето на отбора. Сигурен съм обаче, че обичат клуба. Нашата цел е да подобрим представянето и те отново да са горди, че са фенове на Ботев", заяви новият старши треньор на Ботев Пловдив.

"Имах контакт с човек от борда на Ботев Пловдив. От тогава започнахме разговорите, които засягаха интересите на треньора, както и тези на треньори. Отборът беше направил проучване за мен и явно са били удовлетворени от моята визия за играта. Ние и ръководството сме наясно с моментното състояние на клуба. Работим и ще работим по селекцията, но всичко ще бъде финансирано с ръководството на клуба", каза той.

"Разбирам гнева на феновете, защото те нямат истински стадион, на който да гледат мачовете на Ботев Пловдив. От това, което видях, веднага си представих атмосферата как многобройната публика подкрепя своя тим", завърши Бруно Балтазар.