Треньорът на Ботев Пловдив – Бруно Балтазар, определи ЦСКА 1948 като много силен отбор на пресконференцията си след двубоя в Бистрица. Пловдивчани загубиха с 1:2, а португалецът заяви, че за първи път му се случва негов отбор да допусне гол, преди да са изминали 20 секунди игра.

„Много лошо начало на срещата за нас. Имахме 20 дни за подготовка и още в началото получихме гол, което обърка тактиката ни. Знаем, че ЦСКА 1948 е много силен отбор, направихме анализ. Трябваше да се организираме на почивката, защото получихме и втори гол преди почивката. През втората част показахме друго лице, контролирахме играта. Имахме възможност да отбележим този гол з 2:1 и по-рано. В крайна сметка вкарахме един гол в края, можеше да вкараме и втори и искахме. Може би резултатът е честен“.

„Като цяло не съм доволен от крайния резултат, а само от създаденте положения през втората част“.

„Всичко го отдавам на фокуса в срещата. Не бяхме концентрирани, изпуснахме моменти и затова пуснахме голове“.

„Фактор за отбора е завръщането на Колежа. Коматево не е това, което всички фенове на Ботев искат и желаят. Ботев е историята, феновете, всичко това. Трябва да го върнем. Всички сме развълнувани. Ще се опитам да спечелим мачовете до края“.