Етър Велико Търново излиза срещу Локомотив Пловдив в двубой от 6-ия кръг на efbet Лига. Срещата по програма е от 17:45 часа на стадион "Ивайло". 

"За мен като треньор е доста сложно след това да се мисли за следващия противник, ние знаем коя е нашата реалност и как трябва да се представяме в първенството. Винаги добрите резултати срещу силни отбори повишават самочувствието, отборът израства, повишаваме нивото, от тази ситуация се учи нещо ново", коментира треньорът на Локомотив Бруно Акрапович преди мача във Велико Търново.

"До този момент сме успявали да привличаме качествени играчи, да направим хубав колектив. Колективът е най-важното нещо във футбола, без него няма как, държа много на това, залагам много на колектива, успяваме засега, но искам още повече да го правим", добави той.

"След мачовете в Европа през миналата година доста категорично и по инерция побеждавахме в първенството", каза капитанът на тима Димитър Илиев.

"Загубата в Разград смея да твърдя е незаслужена, може би плод на случайността, пак създадохме няколко положения, които не реализирахме. Според мен вторият гол на Лудогорец е от засада, Кешеру е пред погледа на вратаря, в последния момент се дърпа. Тази загуба е по-скоро плод на случайност", добави капитанът на Локомотив.