Бившият нападател Валери Божинов говори пред репортери преди първия мач на Левски за сезона срещу ЦСКА 1948. Божинов говори за разкола сред "сините" привърженици, като подчерта на коя страна е той.

„Благодаря на Левски за поканата да съм сред любимите ми привърженици и хора – феновете на Левски. Пожелавам на отбора, феновете и господин Костов да тръгнат с победа и добра игра. Това е най-важното за нашия отбор. Привържениците за пореден път доказват любовта си към отбора, а без тяхната подкрепа – те са 12-ият човек. Нашият отбор трябва да има тази прекрасна подкрепа“, каза Божинов.

„Искам да кажа на феновете най-вече и на вас – аз подкрепям Левски, тези всички фенове в синьо, които са на стадиона и обичат и подкрепят и идват и дават мило и драго за клуба. Те са 12-ият човек и показаха на цяла България, че както е създаден отбора, така искат и да го спасят. Клубът е създаден от феновете, благодаря им на тях, че създадоха Левски и продължават да го спасяват. Аз подкрепям Левски, подкрепя „Л“-то, „синьото“. Левски е клуб, който съществува и ще продължи да съществува. Знам, че като съм на „Герена“ и съм играл пред тази публика, това е най-хубавото нещо“, завърши Божинов.