Ботев Враца приема Локомотив София в мач от предпоследния кръг на редовния сезон в efbet Лига. Срещата е днес от 17:45 часа на стадион "Христо Ботев" във Враца и ще бъде излъчена пряко по DIEMA SPORT. На сайта Gong.bg ще проследим на живо най-интересното от сблъсъка. 

Врачани почти сигурно ще останат в групата, която ще се бори за оцеляване в плейофите, поради което за отбора на Даниел Моралес е важно да спечели точки и срещу "железничарите". Математически е възможно да бъде изпреварен Ботев Пловдив, но това минава през две победи в предстоящите два кръга и два провала за "канарчетата". Ботев се намира в серия от шест мача без победа, а в последния кръг успя да вземе точка от гостуването си на Арда. 

В същото време Локомотив София е сигурен за групата, която ще се бори за седмото място. Възпитаниците на Станислав Генчев допуснаха тежка загуба с 1:4 от Хебър у дома през уикенда и сега ще се опитат да се реваншират пред стоите фенове. Поражението беше второ поредно за столичани в първенството и общо трето във всички турнири. 

Даниел Моралес няма проблеми с контузени и наказани футболисти и ще може да разчита на всичко най-добро, с което разполага. В атака ще се разчита на опитните Браян Переа и Даниел Генов, като в предни позиции най-вероятно ще им помага Клери Сербер. 

С наказание за гостите е Антонио Вутов. Очаква се той да бъде заменен от Димо Бакалов в титулярния състав, който да играе със Станислав Костов и Франса в атака. 

Главен съдия на мача е Кристиян Колев.