Ботев Пловдив се сдоби с нов партньор в лицето на Praktis. Една от водещите вериги строителни хипермаркети на Балканите подписа едногодишно партньорство с "жълто-черния" клуб.
 
Ето какво написаха "канарчетата" в официалния си сайт:
 
"След 20 години на пазара и 9 хипермаркета, разположени на територията на 7 от най-големите български градове, Praktis продължава своето устойчиво развитие благодарение на ценностите, залегнали в основата на компанията: трудолюбие, отговорност, качество, компетентност и сигурност.
 
Освен разнообразие от продукти и услуги, от компанията се стараят да предоставят добро качество на разумни цени, за да направят пазаруването в Praktis едно наистина приятно преживяване за цялото семейство и да вдъхновят своите клиенти да изградят дома на мечтите си.
 
Като част от настоящото партньорство, хипермаркети Praktis ще предоставят 10% намаление за притежателите на КЛУБНА КАРТА за сезон 2023/24 на всички артикули на редовна цена в своите обекти в страната. Всеки може да заяви своята отстъпка многократно на касите на хипермаркета след предоставяне на КЛУБНА КАРТА."

Търговският директор на Ботев Пловдив - Алексей Киричек, изрази задоволство от новото партньорство. 

"Изключително сме щастливи, че такъв голям, добре разпознаваем и надежден партньор като хипермаркетите Praktis, се присъедини към нашето портфолио от партньори за сезон 2023/24. Гледаме напред към едно дългосрочно партньорство, което ще спомогне на Клуба да предложи добавена стойност на всички притежатели на Клубни карти", заяви той.