Ботев Пд възнамерява да привлече не един, а цели двама футболисти на Славия. След като онзи ден стана ясно, че „канарчетата“ са близо до Натан Гасама, сега се разбра, че те искат да привлекат и Людовик Соарес. пише „Мач Телеграф“. 
 
Станислав Генчев спешно търси ляв бранител, тъй като той реално няма такъв. Па Конате напусна Колежа през лятото, а в момента отляво на отбраната е използван Самуел Акере. Людовик Соарес е един от най-постоянните играчи на Славия. Той дойде в „Овча купел“ през 2021 г. от Лавал и оттогава е неизменен титуляр. 29-годишният футболист е играл за Евиан, Ред Стар Париж и Клермон, а иначе е национал на Кабо Верде.
 
Все още не е ясно какви пари ще предложи Ботев Пд на Славия за Гасама и Соарес. Онзи ден босът на „белите“ Венцеслав Стефанов заяви, че за 600 000 лева ще изпрати само снимка на единия футболист.
 
„Срещу 600 000 лева може да заповядат и да се снимат с Натан. Всички са добре дошли за фотосите. От собственика им, през изпълнителни и спортни директори, ако имат такива, треньори, помощници, играчи. Да дойдат и да се снимат“, коментира Стефанов.