Играчът на мача в двубоя между Славия и Етър, Преслав Боруков, изрази радостта си от вкарания гол като резерва, който се оказа и последния за успеха с 2:0. Той, също така, отказа да даде категоричен отговор относно въпросите за бъдещето си. 

„За мен е неописуемо чувство да вкараш като резерва. Това е мечта за всеки футболист. Мисля, че победата беше за честта, защото нямахме никакви шансове за оцеляването. Радвам се, че завършихме сезона с чест и достойнство“, започна нападателят.

„След мача с Монтана анализирахме грешките си и не допуснахме същите неточности сега. Бяхме освободени и нещата ни се получаваха“.

„Не мога да правя оценки на цялостното представяне, само футболист съм. Аз мога да се фокусирам само върху моята работа. Смятам, че направих добър сезон, но критериите ще се завишат оттук насетне. Максималист съм и ще анализирам върху какво трябва да работя, защото съм само на 21 години“.

„Днес беше последния официален мач за сезона. Сега ще направя възстановяване и след това ще се срещна с мениджъра ми. Не вземам тези решения еднолично, така че не мога да отговоря. Решенията ми се вземат само на база на професионализма и на това кое е най-доброто за мен“, завърши Боруков.