Шефът на УС на Левски – Даниел Боримиров говори пред медиите по време на турнира в памет на легендата на „сините” Александър Костов. Той разкри, че „сините” са предприели действия по казуса с Насиру Мохамед и гарантира, че в клуба правят всичко възможно да има финансово подобрение.

“Сашо Костов е една от най-големите легенди на Левски. Събрахме се в негова памет. Мисля, че турнирът беше добре. Позабавлявахме се със стари приятели”, започна Боримиров.

„Надявам се да съм повлякъл крак. Нашата цел е да спечелим Купата. Събрали сме се много добър екип и колектив. Надявам се, че всеки ще помогне, че Левски да завърши подобаващо. Ще е трудно и тежко. Спрявали сме се през годините. Ще се справим и сега. Правим всичко възможно да има финансово подобрение”.

„Виждам ентусиазъм в очите на хората. Подкрепят ни. Имаме страхотен гръб в лицето на нашите фенове. През годините са го доказвали”.

„Все още не искам да коментирам темата „Насиру”. Предприели сме стъпки. Надявам се следващата седмица да разберете”, завърши Боримиров.