Изпълнителният директор на Левски – Даниел Боримиров, призна, че клубът се опитва да продаде защитника Хосе Кордоба. По последни информации, панамецът ще играе в английския Норич, въпреки сериозния интерес от шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс.

Босът на „сините” говори на пресконференцията при представянето на Станислав Генчев като старши треньор на Левски.

LAP.bg
12 снимки

Станислав Генчев е наясно, че водим разговори с чуждестранни клубове за Хосе Кордоба. Когато настъпи моментът, вие и „синята” общност ще разбере какво се случва с Кордоба”, лаконичен бе Боримиров на въпрос за селекцията на тима.

Самият Генчев допълни, че ако Кордоба бъде продаден, то клубът задължително ще търси ново попълнение в отбрана.  

"Водим такива разговори. Всичко зависи от цената. Ако бъде продаден футболист на дадена позиция, ние ще търсим нов играч на нея", каза още Боримиров.

„Ако се наложи, и ако за играча, който  сме набелязали, трябва да бъде платена сума, то това ще бъде направено. Генерална подмяна няма да правим. Ще допълним толкова футболисти, колкото са нужни на Генчев. Всички работим в тази посока. Фактът, че сме му гласували доверие на него и екипа му, означава, че клубът застава изцяло зад него и ще го подкрепя.

Бюджетът, който имаме не мога да го кажа в цифри. Зависи от продажбите. Не забравяйте, че за нашите играчи, които са продадени, траншовете ще влизат в клуба на няколко пъти. Те са за две години, някои за три.

Знаете, че в България позицията на старши треньора е доста ветровита. Генчев той е бил играч на Левски и знае какво е Левски. Те ще получат нашата подкрепа. Ще се постараем Генчев да изпълни договора си”, допълни Боримиров.