Доскорошният капитан на ЦСКА Николай Бодуров изглежда окончателно приключи с клуба след изявлението си в понеделник, съобщава вестник "Тема Спорт". Бранителят разкритикува остро главния мениджър Стойчо Стоилов. Като причина за отстраняването си пък Бодуров посочи недобра комуникация между него и силния човек в клуба Гриша Ганчев.

Предвид позицията, която Бодуров написа, изглежда, че той окончателно си затвори вратата към завръщане и на 99% вече е изиграл последния си мач за отбора. Самият бранител вероятно е знаел и затова е решил да напише и своята гледна точка за ситуацията.

От около месец насам бранителят се готви индивидуално и не взима участие дори в контроли. За последно той игра на първи август в реванша с Осиек в Лига Европа, като и преди това не участваше във всеки мач, но с обяснение, че му е необходима повече почивка.

Очаква се през зимата Бодуров и "червените" да прекратят и документално отношенията си. Към бранителя през лятото имаше интерес от чужбина. Говореше се, че е искан в Кипър, но в крайна сметка предпочете да остане на "Армията", но явно е направил грешка с този си избор.