ЦСКА ще изиграе контрола с Рапид Букурещ, твърди румънският вестник "Проспорт". Съседите са убедени, че спарингът между двата отбора трябва да се проведе на 2-и февруари (неделя). Все още не е ясно къде ще играят двата отбора, но се предполага, че Рапид може да гостува в София за мача.

От щаба на "червените" обаче не бързат да обявят контролата, тъй като не са наясно с всичките си контроли и докога ще продължи лагерът на отбора в Испания, твърди "Меридиан Мач". Имаше идея тимът да пътува и до Гърция, ако атмосферните условия в България са тежки и не може да тренира нормално тук.

Славният Рапид Букурещ е закъсал в момента, но е на трето място във Втора лига на страната и се стреми към промоция в елита. Интересното е, че отборът е воден от бившия футболист на ЦСКА Даниел Панку, който е истинска легенда на Рапид.

Междувременно стана ясно, че всички големи кредитори, които фигурираха в списъка с парите от активите и емблемата на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, вече са си получили дължимото. Към този момент своите суми не са потърсили около 10% от кредиторите, повечето от които са чужденци, пише още изданието.