Бившият нападател на Лудогорец и Ботев Пловдив Юнес Хамза разказа как е пропаднал трансферът му в Стяуа Букурещ и нападна ръководството на румънския гранд. Тунизиецът говори пред gsp.ro за провала по сделката.

След като нападателят не се разбра с ръководството на Стяу Букурещ, той подписа с Лудогорец през 2014 година, а това веднага вбеси президентът на румънския гранд Валериу Аргесеала, който го нарече „безхарактерен“.

„Проблемът беше, че не бяха сериозни с мен. Винаги съм имал характер. Аргесеала ми се обади, срещнахме се и в България. Говорихме за пари, договор, всичко. Каза, че ще ми изпрати контракта след седмица и нищо. През това време дойдоха в Пловдив и подписаха с Лукин, след като разговаряха с мен. По-късно, когато разбраха, че Лудогорец ми е направил оферта, започнаха да ми звънят постоянно. Освен това в плейофите на Шампионската лига жребият отреди Лудогорец да се изправи срещу Стяуа“, каза Хамза.

През този сезон разградчани елиминираха румънския гранд в незабравим мач за феновете на „орлите“, след изпълнението на дузпи. Именно тунизиецът бе сред голмайсторите от бялата точка.

„С Лудогорец се разбрах точно за пет минути. Вечерта, преди да подпиша с тях, се обадих на г-н Аргесеала и му казах, че е готов и вече няма нужда да идва в България, защото се разбрах с Лудогорец. След като видя съобщението, той започна да говори по телевизията, че нямам характер. Но имаше много подробности, които не ми харесаха. Не харесвах лекомислието на клуба“, добави още той.