Царско село и Ботев Враца се изправят един срещу друг в двубой от 13-и кръг на efbet Лига. Този мач можете да проследите в ефира на NOVA SPORT, както и онлайн на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и на GONG.BG.

За Царско село възстановен е Божидар Кацарев, но в лазарета остават Емануил Манев и Антонио Георгиев. Родни Антуи остава под въпрос за двубоя срещу врачани.

Преди няколко дни стана ясно, че отборът се разделя с вратаря Иван Чворович и се заговори, че Левски следи Уесли Ната. Това само показва правилната работа в отбора.

Колкото до Ботев Враца, Даниел Генов до последно ще остане под въпрос за предстоящия сблъсък. Врачани загубиха с 0:4 контролата си срещу Локомотив Пловдив, а Валери Божинов призна, че целта пред отбора е да запазят мястото си в efbet Лига.

Очаква се именно голямата звезда на Ботев да започне като титуляр в тази битка. За него това ще е дебютно участие в стартовите 11 този сезон, след като досега проблеми с травма му пречеха да запише пълни 90 минути.