Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да води „червените“ в следващите три мача. Това стана ясно след публикуването на последните решения на Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз. Младенов беше изгонен от игра в последния шампионатен двубой на тима му срещу Берое, спечелен с 1:0.

Антон Узунов
100 снимки

В последния двубой от редовния сезон „армейците“ играят срещу Локомотив Пловдив, след това имат мач със Славия за Купата в „Овча купел“ и в първия кръг на плейофите Младенов може да пропусне дербито с Левски, ако „сините“ завършат пети.

"За получен трети пореден жълт картон, на основание чл.34, ал.1, т.4, предложение 1 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Стойчо Димитров Младенов – ст. треньор на ПФК „ЦСКА“ гр. София със забрана за изпълняване на функции за 1 среща и глоба в размер на 1200 лв.

За получен червен картон за обиди на длъжностно лице, на основание чл. 34, ал.1, т.6, т.9, предложение 3 във връзка с чл.16, ал.2 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Стойчо Димитров Младенов – ст. треньор на ПФК „ЦСКА“ гр. София със забрана за изпълняване на функции за 2 срещи и глоба в размер на 2000 лв", се пише в съобщението на Дисциплинарната комисия.