Черно море приема Берое в късния двубой от днешната програма на 9-ия кръг в efbet Лига. Срещата на стадион "Тича" започва в 20.00 часа и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от нея. Мачът ще бъде ръководен от Станимир Тренчев.
 
Футболистите на Берое са амбицирани да се върнат на победния път, след като претърпяха тежки загуби от Лудогорец и ЦСКА, допускайки 8 безответни гола. Старозагорци обаче ще имат срещу себе си съперник, който не познава вкуса на загубата от началото на сезона. В първите 8 кръга Черно море записа 6 победи и две равенства, което е най-добрият старт в историята на клуба. 
 
Очаква се в групата на "моряците" да се завърне капитанът Даниел Димов, който получи контузия срещу Крумовград в началото на сезона. В разширения състав може да попадне и привлеченият за заместник на Матуес Машадо - Брено Тешейра.
 
Треньорът на Берое Густаво Араголаса ще може да разчита на четири от новите попълнения за гостуването във Варна. Става дума за аржентинците Леандро Годой, Енчо Годой, Гонсало Иса и Сегундо Пачаме, като последният е гласен за титуляр.

подкрепя българския спорт