В Черно море са пределно концентрирани и мобилизирани за двубоя с Берое, който е утре на стадион „Тича“ във Варна. Подопечните на Илиан Илиев не искат да повторят грешката, която допуснаха в домакинството си с Етър в четвъртия кръг, когато гостите дойдоха без спечелена точка и вкаран гол.

Тогава „моряците“ излязоха отпуснати и помислиха, че „болярите“ едва ли не самия ще се бият. Черно море изигра най-слабото си първо полувреме, в което бе надигран от съперника, и единствено късметът му помогна да не получи гол.

През второто полувреме „виолетовите“ все пак поведоха и домакините трябваше да пологат огромни усилия, за да осъществят пълен обрат.

startphoto.bg
19 снимки

Сега за Берое се говори, че в отбора има вътрешно напрежение заради забавени заплати, а шефовете са вдигнали мерника на голмайстора Вини Трибуле, който не иска да подпише нов договор.

Отделно заралии записаха две големи поредни загуби, без да вкарат гол, макар че бяха допуснати от Лудогорец и ЦСКА.

Никой обаче от Черно море не обръща внимание на тези и варненци се надъхват да подходят сериозно и отговорно от първата минута, за да не си направят мача труден, както срещу Етър.

подкрепя българския спорт