Берое пристигна в Турция, където днес започна втората част от своята зимна подготовка, потвърдиха от клуба.  Отборът пътува в продължение на 8 мача от Стара Загора до Алания, след което се настани в хотел „Селене“, който се намира в район Авсалар.

„Зелените“ направиха първа тренировка на турска земя, която беше предимно тонизираща. Във вторник старозагорци ще тренират двуразово, а подробности за първата контролна среща, която ще се играе на 18 януари, ще бъдат обявени допълнително.

Официален сайт на Берое - beroe.bg
2 снимки

Клубът пусна в продажба и виртуални билети за петте контролни срещи на тима на лагера в Турция. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор.

Ето какво написаха старозагорци:

Виртуалните билети за първия двубой срещу украинския Полися в сряда (18 януари) вече са в продажба и всеки желаещ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн. Цената на билета е 5 лева и няма ограничения в закупената бройка.

След изиграването на петте срещи от лагера Берое ще организира томбола сред всички, които са закупили виртуален билет, а наградата е фланелка на любимия отбор с автограф от старши треньора на тима Николай Киров.

Благодарим на всички, които помагат и ще подпомогнат любимия отбор!