Берое посреща Левски в отложен мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Стара Загора ще стартира в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. Gong.bg ще проследи минута по минута най-интересното от сблъсъка под Аязмото.

В първия двубой между двата тима през този сезон заралии се наложиха над „сините“ на „Герена“ с 2:0.

Треньорът на „зелено-белите“ Димитър Димитров няма да може да разчита на контузените Душан Перниш, Карлос Охене, Никола Маринов и Радослав Апостолов. През уикенда Берое загуби гостуването си на ЦСКА 1948 с 0:1 след проблемите с COVID-19 в тима. След двубоя Херо сподели, че не е очаквал чудеса заради нарушената подготовка и днес се надява възпитаниците му да се върнат към победния път.

От своя страна Славиша Стоянович също има доста проблеми с контузени играчи. Извън сметките на треньора са Борислав Цонев, Радослав Цонев, Симеон Славчев, Адриан Краев и Мартин Петков. Сръбският специалист стартира втория си престой начело на Левски с победа над Локомотив Пловдив, но през уикенда загуби на „Герена“ от Арда с 1:2. Стоянович имаше много забележки след края на двубоя и днес възпитаниците му ще се опитат да се реваншират.

През този сезон Берое не показва добра успеваемост у дома, но днес се надява, че с победа ще се изравни с шестия в класирането Черно море. От своя страна Левски ще търси успеха, за да се настани само на точка зад опонента си.