Полузащитникът на ЦСКА Стефано Белтраме използва социалните мрежи, за да се сбогува с феновете на отбора, след като стана ясно, че халфът ще продължи кариерата си в Италия. Последният двубой на италианеца с червената фланелка бе при успеха с 2:1 над Ботев Враца на 13 декември, когато влезе като резерва на мястото на Жеферсон.

"Още една глава приключи. Беше чест за мен да нося тази фланелка. Искам да благодаря ЦСКА за тази година, в която бяхме заедно. Искам да благодаря на всички от техническия щаб и съотборниците ми, които винаги ми помагаха за всичко. Искам да благодаря и на ВАС, невероятните фенове, които ВИНАГИ сте редом с нас, въпреки ситуацията с този вирус. Никога няма да ви забравя! С най-добри поздрави, Стефано Белтраме!", написа той в Инстаграм.

"Армейци,

ЦСКА се раздели по взаимно съгласие с италианския полузащитник Стефано Белтраме. Халфът се прибира в родината си за коледните празници, след което ще стане ясно къде ще продължи кариерата си.

Белтраме акостира на "Армията" през месец февруари тази година от италианския гранд Ювентус и записа с червената фланелка 31 мача, в които отбеляза 4 попадения и направи две асистенции.

Ръководството и спортно-техническия щаб благодарят на Белтраме за труда, професионализма, отзивчивостта и позитивизма, които той демонстрира във всичките си прояви, както на зеления терен, така и извън него.

Пожелаваме му здраве и много професионални успехи в бъдещите му футболни предизвикателства!

НА ДОБЪР ЧАС!", добавиха от столичния клуб на официалната си страница.