Лудогорец най-вероятно ще продаде голмайстора си Игор Тиаго през летния трансферен прозорец. Интересът към 21-годишния бразилец е сериозен, като най-голям такъв има Брюж. Белгийският гранд дори вече е влязъл в преговори с ръководството на "орлите" за правата на южноамериканеца, научи Gong.bg. 

Брюж изпраща разочароващ сезон, въпреки че успя да стигне до осминафиналите в Шампионската лига. Отборът е на цели 11 точки от лидера в местното първенство Генк и по всичко личи, че няма да успее да защити титлата си. Поради тази причина белгийците ще направят сериозна реформа в състава си. Ръководството държи да се подсили с нов нападател, като основна цел е Игор Тиаго. 

Бразилецът прави страхотна пролет, като вкара 7 гола в последните 5 мача на "орлите". През сезона в efbet Лига има общо 12 попадения в 26 срещи. Игор Тиаго се представи отлично и в мачовете от Лига на конференциите срещу Андерлехт, като именно тогава е хванал окото на скаутите на Брюж. Нападателят успя да се разпише и в двата мача с белгийския тим. 

По непотвърдена информация Брюж е готов да плати около 3.5 млн. евро за правата на бразилския голмайстор на Лудогорец. 

"Орлите" привлякоха Игор Тиаго преди малко повече от година от Крузейро.