Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев, сподели впечатленията си от двубоя с Берое, който "червените" спечелиха с 5:0. 

"Мисля, че се получи добър мач за нашия отбор. Резултатът е съвсем заслужен. На моменти се случваха нещата, които исках, на моменти не. Знаехме, че Берое има проблеми с контузени и наказани и се възползвахме от това. Искам да благодаря, че футболистите се отнесоха сериозно към мача", заяви Белчев. 

"Исках днес да има дисциплина, колектив и концентрация. Мисля, че се получи, особено след второто полувреме. Ранният гол успокои футболистите, радвам се, че се случи така."

"Целите, които си поставям, винаги са високи. Няма как да е по-различно в ЦСКА. Винаги трябва да печелим Купата. Всичко друго е провал." 

"Това, че имаме 2 седмици повече до началото на първенството, е добре, защото ще имам повече време да работя с отбора. Ще се запозная още по-добре с качествата на футболистите, да наложа своите идеи. Надявам се да изглеждаме добре през новия сезон. Трябва да изглеждаме по-добре. Това е истината", призна Белчев. 

"Засега няма нови трансфери. Работим по селекцията, но нека не избързваме. Когато има нещо конкретно, ще знаете. Когато има добри футболисти, без значение на какъв пост, никога няма да се лишим."

"Да, Едвин Джеси и Рубен Пинто изиграха последните си минути за ЦСКА. Благодаря им от името на треньорското ръководство. Най-вероятно ще има и други, но не мога да Ви кажа имена", завърши Белчев.