Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, заяви пред БНТ, че Лудогорец е най-добрият отбор в България и отново ще стане шампион. Адвокатът сподели, че българският футбол има нужда от хора като Кирил и Георги Домусчиеви.

"Определено Лудогорец е най-добрият отбор в България и отново ще стане шампион. Хора като Домусчиев трябва да продължат да са във футбола. Гриша Ганчев не бива да се отказва. Лудогорец постигна успехи в България и Европа. Моето мнение обаче е, че Домусчиев е на загуба като се тегли чертата. Въпреки че неговият отбор има големи приходи от Европа.

Той инвестира много във футбола, а в България приходите са малко. Колко струват билетите от мачовете в родното първенство и колко артикули и на каква цена се продават? Платежоспособността на българина е малка. Лудогорец е много добре организаран клуб, но клубовете в България почти нямат приходи. Аз съм дал 46 милиона лева лични пари за издръжката на Левски. Тогава обаче имахме приходи от Европа", заяви Батков.

"Тази година се отличават Лудогорец, ЦСКА и Локомотив Пловдив. Другите са на едно ниво", добави адвокатът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.