Иван Бандаловски се изказа във връзка със слуховете, че може да се завърне на "Българска армия" като част от състава на ЦСКА. 

Защитникът заяви, че винаги би се върнал да помага на "червения" клуб, но сподели, че по една или друга причина се оказва невъзможно той да се завърне на "Армията". Бившият национал изрази недоволството си, че водещите ни грандове играят основно с чужденци в състава си, докато българите се чувстват като прокудени в собствената си държава. 

Публикуваме съобщението на Бандаловски без редакторска намеса:

Благодаря за стотиците съобщения които получих след информацията че има вариант да се върна в ЦСКА!Бях задължен да отговоря по някакъв начин.Истината е че едва ли отново ще облека свещенната червена фланелка , както и някоя друга … въпреки че винаги бих помогнал на най-големия отбор, но последните години въпреки желанието на доста треньори и хора в клуба да се завърна това и така не се случи защото някой хора не пожелаха .Явно трябва да играем с по 11 чужденци от всички краища на света ,а българите да се чувстваме като чужденци в собствената си родина и в любимия отбор да играят по 1-2 ма максимум, но няма проблем важното е ЦСКА да върви напред и да сме живи и здрави и аз винаги ще ги подкрепям.САМО ЦСКА❤️❤️❤️