Наставникът на Локомотив София Красимир Балъков остана разочарован от равенството 1:1 с Ботев Враца в двубой от efbet Лига. Специалистът отправи и апел към феновете с молба да подкрепят футболистите до края на сезона.

"Ние бяхме по-искащият отбор, играхме футбол. Опитахме да създаваме положения, а за жалост отбелязахме само един гол. Отборът на Ботев Враца се беше прибрал сериозно в последната третина и се бранеше юнашки. Опитаха да играят футбол в началото, но след това ритаха топката само към най-добрия си футболист – Переа. Направихме всичко възможно, но за съжаление само една точка", започна той.

"Това е съдба, малшанс. Трябваше да бъдем малко по-концентрирани, не трябваше да се случва това точно този мач, но няма как да го променим. Ако се играе честно, ще бъде много интересно. Всяка точка ще бъде много важна", продължи наставникът на Локо София.

"Надявам се да има феърплей от всички отбори. Така е първенството направено – да бъде интересно и в двете половини. Етър ги давам за пример, че винаги играят на 100 процента, надявам се всички да са така. Жалко е, защото разчитах на феновете да ни подкрепят в най-важния мач. От скоро съм тук и не ми е много изяснено още какви са проблемите и различията, но винаги е добре, когато можем да бъдем подкрепени от феновете, това е апел и към тях. Нужни са ни феновете", завърши Красимир Балъков.