Старши треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, коментира представянето на тима си срещу ЦСКА. "Канарчетата" загубиха като гости с 1:3 от лидера на efbet Лига. 

"Нека преди да започнем да говорим за мача да изразя своите съболезнования към семейството на Петър Жеков, истинска загуба за българския футбол", започна треньорът на Ботев.

"Знаехме, че първите минути на срещата ще са важни. Бяхме готови за силно начало на ЦСКА, играещи у дома пред тази голяма публика. Опитахме се да ги удържим, но ни вкараха от корнер. Имахме положения първото полувреме. Тогава допуснахме второто попадение. Успяхме все пак да върнем един гол в края на полувремето и това ни даде увереност да атакуваме през втората част", сподели той. 

start-photo.bg
56 снимки

"Опитах се да променя някои неща на почивката, казах на играчите ми да започнем силно, това бе единственият ни шанс. Допуснахме бързо гол и това беше голям удар за нас психически. Вярно е, че не създадохме много през второто полувреме, но не е лесно да играеш срещу ЦСКА сега. Те са уверени пред своята публика. Мисля, че направихме добър мач, но резултатът не беше желаният. Благодаря на феновете, които дойдоха от Пловдив", допълни наставникът на "канарчетата".

"Фокусирам се повече на мачовете, които предстоят. Това не е позицията, на която трябва да се намира Ботев. Мога да ви уверя, че ще започнем да печелим. Трудно начало на сезона, но аз съм тук да намеря решение. Трябва бързо да започнем да печелим точки", завърши Бруно Балтазар