Хосе Мария Бакеро се е разделил със Славия без да иска неустойка. Това разкри президентът на клуба Венцеслав Стефанов. Той обяви още, че Иван Колев поема "белите", а негов помощник ще бъде Ангел Славков. 

"Нито Иван Колев, нито Ангел Славков са поискали нещо специалност, за да дойдат в Славия. Разделяме се като приятели с Хосе Мария Бакеро с уважение. Ние на Балканите трудно възприемаме някои неща, просто не стана с него", заяви Стефанов пред БНТ. 

"Безкрайно много съм разочарован от тези глупости, които не отговарят на истината. Човекът не иска никакви неустойки, постъпи много коректно към Славия. Разделихме се като приятели и искам така да си останем", допълни той.

Венци Стефанов разкри и защо не се е стигнало до назначение на Златомир Загорчич. "Заги много съм го уважавал, но два пъти ми вика "искам-не искам". "Шефе, изнервих се, отказвам се". После пак дойде "нервозен съм, пак ще си ходя". Това не е детска градина. Като се радваш на шарени коли, ще се радваш и на нещо друго. Продължаваме напред".