Наставникът на Славия Хосе Мария Бакеро остана доволен от представянето на своя тим при гостуването на ЦСКА на стадион „Българска армия”. „Белите” си тръгнаха от Борисовата градина с точката след 1:1. Славия поведе чрез Галин Иванов, но Лазар Туфегджич оформи крайния резултат.

„Мачът се играе 90 минути. Беше двубой, който можеше да загубим, но можеше и да спечелим. В последните минути домакините играха с доста сърце, но в крайна сметка това бе най-добрият ни мач до момента”, сподели Бакеро

„Мисля, че тренирахме две седмици и се подобрихме в тях, направихме промени, трябваше да работим и днес, Както казва нашият президент: „Работа, работа, работа!” Има много неща, които можем да подобрим.

„Ние сме с два официални мача по напред. Ще губим, ще печелим, това е пътят. Доволен от това, което направихме. Дали губим, правим равенство или печелим, винаги има какво да подобрим в играта си. Знаех, че ни липсва интензивност в последните минути. Тренираме много, но това не променя много нещата. Това се случва в самите мачове. Най-накрая ще играем вкъщи в следващия мач. Имахме три двубоя като гости. Равенството срещу ЦСКА е добър резултат. Играем вкъщи, ще видим какво ще се случи срещу Черно море. Ще продължим да работим всеки ден”, завърши испанецът.