Новият треньор на Славия - Хосе Мария Бакеро, дебютира с победа начело на отбора. "Белите" надвиха с 1:0 като гост Етър. 

"Като всеки отбор, който е новак, беше нормално в началото, че Етър ще играе добре и ще покаже добро ниво. Справихме се добре, влязохме в играта след това. Имахме няколко ситуации и беше нормално да се разпишем", каза Бакеро. 

"Работихме, направихме много промени в концепциите в играта. Опитахме нова идея в отбора. Бяхме агресивни, видях много неща, които да подобрим. Направихме и много неща добре. Доволен съм", продължи той. 

"Важно е колко ще са спокойни играчите. Може да си дефанзивен с четирима защитници и да си офанзивен с трима централни защитници. Футболът може да бъде различен. Тази концепция не е дефанзивна. Може би още през седмицата да подпишем с нов футболист. Доволен съм как работим". 

"Първо ще видим какво направихме днес, много съм доволен от играчите. Спечелихме, но има много неща, които да подобрим. Всички трябва да работим следващата седмица, за да се подобрим", завърши Бакеро.